Blogg

Blogg

Längesen sist...

BloggPosted by Sandra Mon, Nov 28 2011 16:10:45

Är inte så bra på de här med att blogga längre *skäms*

Allt är bra med oss efter ett händelserikt år.

Året började med att Busan fick klo kapselbrott och fick sövas för att operera bort klon. Passande var detta under tiden jag var föräldrarledig inför att "lillhusse" skulle föddas. Så jag hade tid att hålla kolla och byta bandage ett antal gånger om dagen. Efter mycket om och men blev pulpan äntligen hård igen och Busan slapp ha sko på sig varje gång hon skulle ut.

I slutet av januari tittade "lillhusse" Theo ut och Busan fick en till i flocken att hålla koll på. Hon tog verkligen till sig Theo direkt och alla problem vi trodde vi skulle få uppkom aldrig.

Våren och sommaren kom och gick lika fort. Vi har haft de mysigt och gått små promenader så Busan har kunnat hänga med. Busan har riktigt njutit med att matte och lillhusse har varit hemma hos henna.

Hösten började inte riktigt bra. Busan började dricka MASSOR av vatten och kissade stora pölar inne. Åkte in till Din Veterinär i Helsingborg och fick ta massor av prover. Där dom såg att hon hade urinvägsinflammation men inga tecken på livmoderinflammation. Så de blev medicin i 10 dagar. Busan blev mycket bättre och vi trodde att allt var bra igen. Två dagar efter medicineringen var slut la hon sig på rygg och då rann de en brun sörja från hennes vulva. Så då blev de att köra in till Din Veterinär igen och då blev de akut operation. Vi kom in vid 13 och vid 14 låg hon sövd på operationsbordet. Snabba beslut men nu efter var de helt klart värt de. Oturen var att detta hände två dagar innan vi skulle åka till Cypern på bröllopsresa. Men med en underbar hundvakt och mattes föräldrar kunde vi ändå åka iväg. Med vetskapen att Busan hade de hur bra som helst. Men de var ett svårt beslut att åka iväg med en nyopererad hund hemma. Allt läkte bra och nu har vi tillbaka våran gamla goa vovve som om lite mer än en månad fyller 11 år. Trodde aldrig vi skulle få ha henne så länge hos oss.

God Jul & Gott Nytt År om jag inte skriver något innan dess

//Matte Sandra

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.