Blogg

Blogg

Längesen sist...

BloggPosted by Sandra Mon, Nov 29 2010 19:32:06

Tiden har verkligen sprungit ifrån oss här hemma och bloggen och hemsidan har verkligen inte fått någon tid. Håller på att totalrenovera huset så där har varit annat att priotera.

Allt är bara bra med Busan. Hon har blivit lite grå om nosen och ögonen men de får man ju bli när man börjar närma sig sin 10-årsdag. Hon är pigg och glad. Hittar på sina hyss som vanligt som att krypa upp i soffan när matte och husse har gått och lagt sig. Är inte alltid hon hinner ner innan vi kommer ner från ovanvåningen och vad hon skäms då. Hon ser så ledsen ut att man inte kan skälla på henne. Hon vet så väl när hon gör fel.

Hon har anpassat sig bra till husrenoveringen och funnit sig i att hennes bädd har fått flytta runder lite varstans. Så länge hon bara får vara med där vi är finner hon sig i allt. De vi är mest oroliga för nu är hur hon ska ta de när "lillhusse" tittar ut i januari och matte inte kan ge henne uppmärksamhet hela tiden. Men hon anpassar sig nog efter några veckor får vi hoppas. Men nu först ska vi njuta av en lugn och skön jul tillsammans.

  • Comments(0)//blogg.landseer-busan.se/#post70